Den store bog med billeder fra hele verden

Med denne billedbog kan børn gå på opdagelse i hele den store verden og lære nye dyr og ting at kende. Bogen er delt ind i verdensdele, hvor floder bruser hen over siderne, bølger bruser ind på strande, og bjergenes tinder tårner sig op. Der er også byer, mennesker og et utal af specifikke dyrearter, hvilket er meget lærerigt for børn.   

 

Hvem kan lide Ulv?

Ulv vil så gerne have, at alle kan lide ham. Han prøver at smile stort og synge højt, men der er stadig ingen, der synes om ham. Faktisker skovens dyr ved at være godt træt af ham. Men så viser et smukt væsen sig mellem skovens træer. Vil Ulv finde en, der kan lide ham?

 

Hvor er Albert?

Hvad gør man, når ens lillebror hele tiden løber sin vej, og ens forældre slet ikke opdager det?

Vejen til svømmehallen er lang. Især når man har en lillebror, der lige har lært at løbe,og selv om han har korte ben, kan han løbe meget hurtigt. Han er pist væk på to sekunder! Det er storesøster Sofie, der må holde øje med Albert, for mor og far ser slet ikke, når Albert roder sig ud i farlige situationer. Det er ikke så godt, når mørke kloaker, store dinosaurusskeletter og byggepladser er meget spændende for Albert.

 

Fru Strubinskis hatte

Fru Strubinski elsker hatte. I hendes hattemageri findes et utal af hatte: store, små, firkantede, runde, smalle, brede, bløde, hårde, mørke og farverige. Alle, der har brug for en hat, vælger hendes hattemageri. Og straks har personen et hattehoved. Det gør fru Strubinski til en berømthed.

Hendes barnebarn Mira hjælpe ofte til, og sammen kan de finde den perfekte hat til alle. Men nogle dage er der slet ingen hat, der passer. Alligevel aner fru Strubinski råd.

 
 
jegvildansemeddigforevigt.jpg

Jeg vil danse med dig for evigt